Sensi therapie 
/


Brengt Mensen In Balans

Welkom op onze pagina.

Sensi therapie richt zich op behandeling van de mens in zijn totaliteit. Door het toepassen van verschillende (massage)technieken word het zelfherstel van lichaam op zowel fysiek als mentaal niveau direct op gang gebracht. Tevens richt Sensi therapie zich op het wegnemen van gifstoffen uit het lichaam en doelgericht aanvullen van tekorten. 

Sensi therapie focust zich op de lichamelijke onbalans en schept de omgevingsfactoren, die ertoe leiden dat het lichaam zijn balans hervindt en zichzelf herstelt. Sensi therapie is dus effectief voor mensen die in zichzelf willen investeren naar balans, een hoger bewustzijn, spirituele groei en verbeterde gezondheid.

SENSI therapie is complementair met alle andere vormen van therapie en reguliere zorg. De voorgeschreven orthomoleculaire middelen en remedies zijn zondermeer te gebruiken naast medicatie van de arts. Sensi therapie is niet medisch. Een bezoek aan een Sensi therapeut vervangt nooit het bezoek aan een arts of specialist!

 

 

 

HSP therapie ook het adres voor Energetisch Reinigen van Huis, Appartement of Kantoor

Huizen verzamelen in de loop der jaren lading die er niet hoort door o.a.; ruzies, ziekte, visite of verdriet. In heel wat huizen of slaapkamers hangt een zware energie. Een Hoog Sensitief Persoon neemt direct een spanning waar. Daar kun je als Hoog Sensitief bewoner flink last van hebben. Als een huis, ruimte of kamer erg vol zit met deze energieën kan het zich uiten in stress, onrust, ziekte of oververmoeidheid. Ik kan het huis voor je reinigen door het weg halen van de negatieve energieën. Je zult merken dat er rust in je hoofd, lichaam en huis komt. Ook als je gaat verhuizen kun je je nieuwe huis energetisch laten reinigen zeker als het om een oud huis gaat.